23 mar. 2009

Pe tocuri

Daca i-as mai pune un .ro titlului acestui post ar semana cu un cunoscut site pentru femei al tarii noastre, dar, din pacate (sau fericire) nu are absolut nici o legatura cu acesta.
Are legatura cu a fi femeie in Bucuresti(nu stiu cum e in alte orase, dar cred ca asemanator)...a fi femeie si a purta accesori de femeie, printre care si TOCURILE. Tocurile care ne fac mai inalte, mai subtirele, mai feminine...Dar cu care este imposibil sa mergi pe strazile minunatei noastre capitale. Dai in gropi, iti ramane minunatul toc de 10 cm inaltime si 1 cm diametru in micile santuri ale trotuarelor, s.a.m.d
Si acum voi fi intrebata, (mai ales de barbati) cine ma pune sa merg cu asa ceva. Oameni buni, daca ne incaltam cu o pereche de adidasi, ne aruncam un trening pe noi si iesim pe strada incepeti cu " s-a pierdut feminitatea in ziua de azi" sau... sunt cazuri in care nu iti poti permite sa te duci chiar cum ti se nazare la munca. Plus ca: da, vreau tocuri...sa par mai inalta, doar pe atatea siteuri se zice ca acestea ne ajuta din anumite puncte de vedere. Dar, oameni buni, cum sa purtam tocuri, minunatele ghetute cu toc cui sau cizmulitele din noua colectie care am vazut-o la Leonardo (sunt la expozitie sa le cumparam si sa le purtam, nu sa le tinem in cutii si sa ne uitam ca la expozitie)cand pe strazile Bucurestiului NU SE POATE asa ceva?
In concluzie, nu doar masinile au problee cu gropile, ci si tocurile.
Multumesc pentr rabdarea de a citi acest post de nemultumirea ... de a fi femeie in Bucuresti.